Projektledare

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjeföretag och ingår i en grafisk koncern med ca 70 engagerade medarbetare. Med fokus på offset- och digitaltryck, omsätts drygt 100 miljoner kronor och genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden. Våra kunder är allt från lokala företag till börsnoterade globala koncerner.

Just nu söker vi en kundengagerad projektledare. Vi söker en person som inte är rädd för att prata med kunder och strukturerad vid kalkylering/orderskrivning. Du kan lyssna in kundernas behov, ge förslag till lösningar och förbättringar. Du är inte rädd för att ta prisdiskussioner och kan resonera utifrån både kundens och företagets bästa.

Du behöver ha mycket god kommunikativ förmåga i både i tal och skrift, goda kunskaper i Microsoft Office (särskilt Excel), god datorvana och lätt för att lära nya affärs-, CRM- och IT-system. Vi ser gärna att du följer utvecklingen och är uppdaterad på de förändringar som sker i den grafiska branschen. 

Om har tidigare vana från den grafiska branschen, har prepresskunskap, har kalkylerat eller hanterat ordrar, är detta mycket meriterande.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av vår grafiska koncern och är du intresserad av detta är du välkommen med ditt CV.

Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i formuläret nedan.

  • Om du har tidigare vana från den grafiska branschen, har prepresskunskap, har kalkylerat eller hanterat ordrar, ange det här.
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)